KATKARAPUTÄYTE UUNIPERUNOILLE
Uuniperunat herkullisella savulohi-katkaraputäyttellä syntyvät käden käänteessä. Kokeile jo tänään!
Ainekset
- 4 uuniperunaa
- 250 g kuorittuja katkarapuja
- 1 punasipuli
- 200 g Arla Keittiö Crème fraîchea
- tilliä silputtuna
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- mustapippuria
- 100 savulohta
Ohjeet
Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Pese perunat ja pistele perunoihin muutama reikä haarukalla. Paista perunoita uunin keskitasolla noin tunti. Kuori ja silppua sipuli. Sekoita katkaravut, crème fraiche, tilli ja etikka. Mausta pippurilla. Suikaloi lohi. Leikkaa perunoihin ristiviilto. Täytä uuniperunat ja päällystä lohisuikaleilla. Tarjoa salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti