lauantai 12. syyskuuta 2015

Crackerit ja pestohyrrät

                   ruohosipulicrackerit:

Valmistusaineet

250  gmantelijauhetta
1/2  prk  (à 150 g)Valio crème fraîchea
1/2  ruukkuaruohosipulia
ripaussuolaa

Valmistusohje

  • Sekoita ainekset keskenään, ruohosipuli hienonnettuna.
  • Kauli massa kahden leivinpaperin välillä mahdollisimman ohueksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja leikkaa levy haluamasi kokoisiksi paloiksi. Ripottele pinnalle hiukan sormisuolaa.
  • Paista uunin alaosassa 100 asteessa n. 1 h, kunnes levy on hiukan ruskistunut. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.
  • Tarjoa juustojen kanssa.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti