OHJEET
Voi ja sokeri vaahdotetaan. Vatkataan sekaan munat ja lisätään siirappi. Lisätään jauhot, johon on lisätty kaikki kuivat aineet.
Sekoitetaan joukkoon oman maun mukaiset "herkut". Itse suosin korintti/suklaa yhdistelmää.
Leivotaan taikinasta pari noin 30 cm pökälettä. Kääritään ne muoviin ja laitetaan jääkaappiin tekeytymään. Pari tuntia riittää.
Leikataan noin 1 cm paksuisia siivuja.
Paistetaan 175 astetta noin 12-15 min.
Nautitaan hyvässä seurassa ♥
sulkaanapit:
Ainesosat
Suklaanapit
- 250 g valkosuklaata (laadukasta)
- 250 g tummaa suklaata (laadukasta)
- 1 dl suolattomia pistaaseja (puolitettuna)
- 1 dl manteleita paloina
- 1 dl kuivattuja aprikooseja paloina
- 1 dl kuivattuja mansikoita pieninä paloina
- 1 dl kuivattuja hedelmiä (sekoitus) pieninä paloina
- 1 dl vaahtokarkkeja pieninä paloina
Soveltuu lapsille:
ei
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti